pizza chinees Zeist
Pizza Chinees Zeist

Op zoek naar lekkere Chinees in Zeist? Op deze pagina staat een overzicht van de beste pizzeria's en Chinese restaurants. Neem contact op om eten te bestellen en te laten bezorgen / af te halen. Smakelijk eten!

De pizza / Chinees Zeist makkelijk en snel lekker eten.

Lekkere pizza's

Pizza's zijn steeds populairder. Beroemde pizza's zijn o.a. de Pepperoni, Salami, Calzone, Quattro Stagione, al Tonno en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone, de dichtgeslagen pizza. Het hoofdingredient van het Italiaanse gerecht is in de regel kaas.

Lekkere Chinese gerechten

Er zijn talloze Chinese gerechten die veel in Nederland worden gegeten. Veel voorkomende Chinese gerechten in Nederland zijn o.a. nasi, bami, babi panggang, foe yong hai, pekingeend, tjaptjoi (groenten), , pisang goreng en uiteraard Sambal. Ook beroemd zijn de dim sum - kleine hapjes van groente en vlees, gestoomd in een omhulsel.

Pizza bestellen Zeist

De meeste pizzeria's in Zeist verzorgen ook pizza's in Zeist en Den Dolder. Er kan wel een meerprijs gelden voor bezorgkosten.

Chinese keuken

Omdat China zo'n groot land is, zijn er zeer diverse gerechten die in uiteenlopende delen van het land hun oorsprong kennen. De Chinees zoals wij die Nederland kennen, is overigens vaak gebaseerd op Chinees-Indonesische keuken. Saté is bijvoorbeeld een typisch Indonesisch product.

Chinees afhalen Zeist

De Chinese (afhaal)restaurants in Zeist bedienen ook consumenten uit Zeist en Den Dolder.

Pizza in Zeist en omgeving

Pizza bestellen in Zeist:

 • Domino's Pizza
  Montaubanstraat 251 - Zeist
 • Monterosso Pizzeria Restaurant
  Voorheuvel 61 - Zeist
 • New York Pizza Delivery
  Steynlaan 33/A - Zeist
 • Pizzeria Pronto
  Steynlaan 53 - Zeist
 • Romeo Pizzeria Grillroom
  Laan van Vollenhove 2995 - Zeist

Chinees in Zeist en omgeving

Chinees bestellen in Zeist:

 • Azië Chinees-Indisch Restaurant
  Slotlaan 2 - Zeist
 • Lin-Fa Chinees-Indisch Restaurant
  Slotlaan 320 - Zeist
 • An Tong Chinees Afhaalcentrum
  Steynlaan 89 - Zeist
 • Golden House Chinees Restaurant
  De Clomp 3118 - Zeist
 • Kota-Radja Chinees-Indisch Restaurant
  Prinses Marijkelaan 5 - Zeist
 • Blue Lotus Chinees Thais Specialiteiten Restaurant
  Laan van Vollenhove 3203 - Zeist
 • Lucienne Schoonheidssalon
  Montessorilaan 22 - Zeist


Zeist pizza en Chinees in het nieuws

'Onze moeder stierf na ruzie om de prijs van een pizza'
Een woede-uitbarsting van een klant (30) over de prijs van een pizza is Maria Abdelrahman fataal geworden, daar is haar familie van overtuigd. De vrouw (56) overleed drie dagen nadat ze was aangevallen in haar pizzeria aan de Kleiweg in Rotterdam.
bron: www.ad.nl
100 procent Italiaanse pizza's in Walkartpark Zeist
... een lokaal te openen. ,,Maar Zeist is duur. Erg duur. Dan maak je een risicoanalyse en dan blijkt een pand wel een héél groot risico te zijn'', vertelt Imthorn. ,,Eerst verkochten we pizza's vanuit huis. Maar soms waren er maar drie bestellingen op ...
bron: www.ad.nl
Paradijs dicht: 'Waar moet je in Utrecht nu heen voor goede chinees?'
Jeroen en zijn ouders vragen zich hardop af waar ze nu in Utrecht naar toe moeten voor een goede chinees . „Ik heb er 10 jaar over gedaan om een goede te vinden.” Hij heeft als aandenken zijn oog laten vallen op een paraplubak, die naast de garderobe  ...
bron: www.ad.nl
Chinees Nieuwjaar
Kom je met ons Chinees Nieuwjaar vieren? Wij trakteren op een lezing over het zelf trainen van een hulphond, een demonstratie taiji met zwaard, workshops taiji en qigong en op vijf-elementen lekkers. Je kunt het gehele programma of een deel van het  ...
bron: www.nieuwsbode-zeist.nl
Yuan is geen Chinees wapen in handelsoorlog met VS
Een van de zaken die direct aan de handelsstrubbelingen wordt verbonden is de waardedaling van de Chinese yuan. Omdat de Chinese munt de laatste weken bijna dagelijks in waarde daalt tegenover de dollar stellen sommige commentatoren en analisten  ...
bron: www.iexprofs.nl
Vind een pizzeria of Chinees restaurant / afhaal in uw regio