pizza chinees Westland
Pizza Chinees in Westland

Lekkere pizza of Chinees! Hier is een overzicht van de lekkerste pizzeria's en Chinees in Westland. Neem contact op om een maaltijd uit te kiezen en je bestelling door te geven en te laten bezorgen / af te halen. Eet smakelijk!

De pizza / Chinees Westland makkelijk en snel lekker eten.

Chinese keuken

Omdat China zo'n groot en divers land is, zijn er zeer uiteenlopende gerechten die in uiteenlopende delen van het land hun oorsprong kennen. De Chinees zoals wij die Nederland kennen, is overigens vaak gebaseerd op Chinees-Indonesische keuken. Saté is een typisch Indonesisch lekkernij en bij een echte Chinees dan normaliter ook niet te vinden.

Lekkere pizza's

Pizza's worden steeds populairder in Nederland. De meest populaire pizza's zijn o.a. de Hawai, Salami, Calzone, Quattro Stagione, al Tonno, al Funghi en Margherita pizza. De Carbonora en Shoarma pizza zijn voorbeelden van niet-italiaanse pizza's. Het belangrijkste ingredient bij het van oorsprong Italiaanse lekkernij is vrijwel altijd kaas.

Pizza bestellen Westland

De meeste pizzeria's in Westland verzorgen ook pizza's in De Lier, 's-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen. Er kan wel een meerprijs gelden voor bezorgkosten.

Bekende Chinese gerechten

Er zijn talloze Chinese lekkernijen die veel in Nederland worden gegeten. Populaire Chinese gerechten zijn o.a. nasi, bami, mihoen, babi panggang (geroosterd varkensvlees), foe yong hai (ei-gerecht), koe lu yuk (vlees in gefritueerd beslag), pisang goreng en uiteraard Sambal (chilipeper saus). Ook beroemd zijn de dim sum - kleine hapjes van groente en vlees, gestoomd in een omhulsel.

Chinees afhalen Westland

De Chinese (afhaal)restaurants in Westland bedienen ook consumenten uit De Lier, 's-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen.

 

Vind een pizzeria of Chinees restaurant / afhaal in uw regio