pizza chinees Velsen
Velsen - Pizza / Chinees

Lekkere Chinees in Velsen! Hieronder vind je een overzicht van de beste pizza's en Chinese restaurants. Neem contact op om gerechten te bestellen. Geniet ervan!

De pizza / Chinees Velsen makkelijk en snel lekker eten.

Populaire Chinese gerechten

Er zijn vele Chinese gerechten die veel in Nederland worden gegeten. Veel voorkomende Chinese gerechten zijn o.a. nasi, bami goreng, babi panggang, foe yong hai (ei-gerecht), pekingeend, tjaptjoi, koe lu yuk (vlees in gefritueerd beslag), pisang goreng en uiteraard Sambal. Ook heerlijk zijn de dim sum - kleine hapjes van groente en vlees, gestoomd in een omhulsel.

Chinese keuken

Chinees eten is zeer divers. Omdat China zo'n groot en divers land is, zijn er zeer uiteenlopende gerechten die in diverse delen van het land hun oorsprong kennen. De Chinees zoals wij die Nederland kennen, is overigens vaak gebaseerd op Chinees-Indonesische keuken. Saté is een typisch Indonesisch lekkernij.

Pizza bestellen Velsen

De meeste pizzeria's in Velsen verzorgen ook pizza's in IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Velsen-Zuid, Velsen-Noord en Velserbroek. Er kan wel een meerprijs gelden voor bezorgkosten.

Beroemde pizza's

Pizza's worden steeds populairder in Nederland. Beroemde pizza's zijn o.a. de Quattro Formaggi, Salami, al Funghi en Margherita pizza. De Carbonora en Shoarma pizza zijn voorbeelden van niet-italiaanse pizza's. Het hoofdingredient bij pizza is normaliter kaas (fromagi).

Chinees afhalen Velsen

De Chinese (afhaal)restaurants in Velsen bedienen ook consumenten uit IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Velsen-Zuid, Velsen-Noord en Velserbroek.

 

Vind een pizzeria of Chinees restaurant / afhaal in uw regio