pizza chinees Velsen
Velsen - Pizza / Chinees

Lekkere Chinees in Velsen! Hieronder vind je een overzicht van de beste pizza's en Chinese restaurants. Neem contact op om gerechten te bestellen. Geniet ervan!

De pizza / Chinees Velsen makkelijk en snel lekker eten.

Populaire Chinese gerechten

Er zijn vele Chinese gerechten die veel in Nederland worden gegeten. Veel voorkomende Chinese gerechten zijn o.a. nasi, bami goreng, babi panggang, foe yong hai (ei-gerecht), pekingeend, tjaptjoi, koe lu yuk (vlees in gefritueerd beslag), pisang goreng en uiteraard Sambal. Ook heerlijk zijn de dim sum - kleine hapjes van groente en vlees, gestoomd in een omhulsel.

Chinese keuken

Chinees eten is zeer divers. Omdat China zo'n groot en divers land is, zijn er zeer uiteenlopende gerechten die in diverse delen van het land hun oorsprong kennen. De Chinees zoals wij die Nederland kennen, is overigens vaak gebaseerd op Chinees-Indonesische keuken. Saté is een typisch Indonesisch lekkernij.

Pizza bestellen Velsen

De meeste pizzeria's in Velsen verzorgen ook pizza's in IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Velsen-Zuid, Velsen-Noord en Velserbroek. Er kan wel een meerprijs gelden voor bezorgkosten.

Beroemde pizza's

Pizza's worden steeds populairder in Nederland. Beroemde pizza's zijn o.a. de Quattro Formaggi, Salami, al Funghi en Margherita pizza. De Carbonora en Shoarma pizza zijn voorbeelden van niet-italiaanse pizza's. Het hoofdingredient bij pizza is normaliter kaas (fromagi).

Chinees afhalen Velsen

De Chinese (afhaal)restaurants in Velsen bedienen ook consumenten uit IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Velsen-Zuid, Velsen-Noord en Velserbroek.

 

Velsen pizza en Chinees in het nieuws

TIKTAK Festival - tickets 37,61 euro met gratis pizza van New York Pizza
   NU.nl Op 21 september is het tijd voor het TIKTAK Festival in Rotterdam. Het festival biedt een line-up met topartiesten. Er zijn optredens van onder anderen Ronnie ...
bron: www.nu.nl
New York Pizza in IJmuiden overvallen, daders gevlucht [update]
   Haarlems Dagblad Het New York Pizza-filiaal aan de Kennemerlaan in IJmuiden is zaterdagavond rond 21.30 uur overvallen. De gewapende overvaller bedreigde een ...
bron: www.haarlemsdagblad.nl
Authentiek circus
   Nieuwsblad Ijmuiden [IJMUIDEN] Circus Barani is een echt familiecircus met voor ieder wat wils, groot en klein. Van woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni staat de circustent aan ...
bron: nieuwsbladijmuiden.nl
Negentig aanhoudingen bij Europese actie tegen maffia
   NRC Op verschillende plekken in Nederland zijn woensdagochtend invallen gedaan tijdens een grote internationaal geco√∂rdineerde actie tegen 'ndrangheta, maffia ...
bron: www.nrc.nl
Nederland China wint na staalfusieflop
   Parool.nl Europa steekt een stokje voor de staalfusie tussen Thyssen Krupp en Tata Steel, eigenaar van het voormalige Hoogovens. China is de lachende derde.
bron: www.parool.nl
Vind een pizzeria of Chinees restaurant / afhaal in uw regio