pizza chinees Velsen
Velsen - Pizza / Chinees

Lekkere Chinees in Velsen! Hieronder vind je een overzicht van de beste pizza's en Chinese restaurants. Neem contact op om gerechten te bestellen. Geniet ervan!

De pizza / Chinees Velsen makkelijk en snel lekker eten.

Populaire Chinese gerechten

Er zijn vele Chinese gerechten die veel in Nederland worden gegeten. Veel voorkomende Chinese gerechten zijn o.a. nasi, bami goreng, babi panggang, foe yong hai (ei-gerecht), pekingeend, tjaptjoi, koe lu yuk (vlees in gefritueerd beslag), pisang goreng en uiteraard Sambal. Ook heerlijk zijn de dim sum - kleine hapjes van groente en vlees, gestoomd in een omhulsel.

Chinese keuken

Chinees eten is zeer divers. Omdat China zo'n groot en divers land is, zijn er zeer uiteenlopende gerechten die in diverse delen van het land hun oorsprong kennen. De Chinees zoals wij die Nederland kennen, is overigens vaak gebaseerd op Chinees-Indonesische keuken. Saté is een typisch Indonesisch lekkernij.

Pizza bestellen Velsen

De meeste pizzeria's in Velsen verzorgen ook pizza's in IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Velsen-Zuid, Velsen-Noord en Velserbroek. Er kan wel een meerprijs gelden voor bezorgkosten.

Beroemde pizza's

Pizza's worden steeds populairder in Nederland. Beroemde pizza's zijn o.a. de Quattro Formaggi, Salami, al Funghi en Margherita pizza. De Carbonora en Shoarma pizza zijn voorbeelden van niet-italiaanse pizza's. Het hoofdingredient bij pizza is normaliter kaas (fromagi).

Chinees afhalen Velsen

De Chinese (afhaal)restaurants in Velsen bedienen ook consumenten uit IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Velsen-Zuid, Velsen-Noord en Velserbroek.

 

Velsen pizza en Chinees in het nieuws

Banenverlies bij Crown Van Gelder
   IJmuider Courant Papierfabriek Crown Van Gelder in Velsen-Noord gaat een reorganisatie doorvoeren. De onderneming aan het Noordzeekanaal krimt de productie van papier ...
bron: m.ijmuidercourant.nl
Gewapende overval op New York Pizza IJmuiden
   Jutter/Hofgeest De New York Pizza op de Kennemerlaan is zaterdagavond overvallen. Rond 21.00 uur kwam een man de winkel binnen die een medewerker bedreigde en ...
bron: www.jutter.nl
Onderzoek naar overval op Chinees restaurant in Alkmaar zit op dood spoor
   Noordhollands Dagblad Het rechercheonderzoek naar de gewapende overval op 18 september op een Chinees restaurant aan de Hadewijchstraat in Alkmaar ligt voorlopig stil.
bron: m.noordhollandsdagblad.nl
Pizzabezorger beroofd in Haarlem
   Noordhollands Dagblad Een 16-jarige pizzabezorger is vrijdagavond beroofd in de Ripperdastraat in Haarlem. De politie is op zoek naar twee daders. Het gaat volgens de politie om ...
bron: m.noordhollandsdagblad.nl
Drie tips over overvaller van Chinees restaurant in Alkmaar
   Noordhollands Dagblad De politie heeft tot dusverre drie tips gekregen naar aanleiding van het vrijgeven van beelden van de gewapende overval op een Chinees restaurant aan de Ha.
bron: m.noordhollandsdagblad.nl
Vind een pizzeria of Chinees restaurant / afhaal in uw regio