pizza chinees Sudwest-Fryslan
Sudwest-Fryslan - Pizza of Chinees

Op zoek naar smakelijke Chinees of pizza in Sudwest-Fryslan? Hier is een lijst van de lekkerste pizza's en Chinese restaurants. Neem contact op om gerechten te bestellen. Smakelijk eten!

De pizza / Chinees Sudwest-Fryslan makkelijk en snel lekker eten.

Chinese keuken

Chinees eten is zeer divers. Omdat China zo'n groot land is, zijn er zeer diverse gerechten die in uiteenlopende delen van China hun oorsprong kennen. De Chinees zoals wij die Nederland kennen, is overigens vaak gebaseerd op Chinees-Indonesische keuken. Saté is een typisch Indonesisch product en bij een echte Chinees dan normaliter ook niet te vinden.

Lekkere pizza's

Pizza's zijn steeds populairder. Bekende pizza's in Nederland zijn o.a. de Hawai, Quattro Formaggi, Pepperoni, Salami, al Tonno en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone. Het hoofdingredient is normaliter kaas.

Pizza bestellen Sudwest-Fryslan

De meeste pizzeria's in Sudwest-Fryslan verzorgen ook pizza's in Sneek en Bolsward. Er kan wel een meerprijs gelden voor bezorgkosten.

Wat is een pizza?

Pizza is traditioneel een Italiaans gerecht. Een pizza heeft bijna altijd een ronde vorm. De pizza heeft een bodem van deeg. Op de bodem zijn diverse ingredienten gelegd, zoals kaas, tomaten en vlees of vis. De pizza wordt gebakken in een oven.

Chinees afhalen Sudwest-Fryslan

De Chinese (afhaal)restaurants in Sudwest-Fryslan bedienen ook consumenten uit Sneek en Bolsward.

 

Sudwest-Fryslan pizza en Chinees in het nieuws

Bestuurswisseling bij adviescommissie Hûs en Hiem
   Franeker Courant
bron: franekercourant.nl
Hete Soep: Uit de bergen van Bhutan
   Leeuwarder Courant
bron: www.lc.nl
Gruwelijk Gaaf. De Wildplaskaart van Nederland
   Geenstijl.nl
bron: www.geenstijl.nl
Vind een pizzeria of Chinees restaurant / afhaal in uw regio