pizza chinees Roosendaal
Roosendaal: Chinees en Pizza

Heerlijke Chinees! Hier vind je een lijst van de heerlijkste pizza's en Chinese restaurants in Roosendaal. Neem contact op om een maaltijd te bestellen. Eet smakelijk!

De pizza / Chinees Roosendaal makkelijk en snel lekker eten.

Bekende pizza's

Pizza's zijn steeds populairder. Populaire pizza's zijn o.a. de Pepperoni, Salami, Calzone, al Funghi en Margherita pizza. Ook bekend is de pizza Calzone, de dichtgeslagen pizza. Het belangrijkste ingredient is vrijwel altijd kaas.

Populaire Chinese gerechten

Er zijn talloze Chinese gerechten die veel in Nederland worden gegeten. Populaire Chinese gerechten in Nederland zijn o.a. nasi, bami, babi panggang, foe yong hai (ei-gerecht), pekingeend, , pisang goreng (gebakken banaan) en uiteraard Sambal. Ook beroemd zijn de dim sum - kleine hapjes van groente en vlees, gestoomd in een omhulsel.

Pizza bestellen Roosendaal

De meeste pizzeria's in Roosendaal verzorgen ook pizza's in Roosendaal en Wouw. Er kan wel een meerprijs gelden voor bezorgkosten.

Chinese keuken

Chinees eten is zeer divers. Omdat China zo'n groot land is, zijn er zeer diverse gerechten die in uiteenlopende delen van China hun oorsprong kennen. De Chinees zoals wij die Nederland kennen, is overigens vaak gebaseerd op Chinees-Indonesische keuken. Saté is een typisch Indonesisch lekkernij.

Chinees afhalen Roosendaal

De Chinese (afhaal)restaurants in Roosendaal bedienen ook consumenten uit Roosendaal en Wouw.

Pizza in Roosendaal en omgeving

Pizza bestellen in Roosendaal:

 • New York Pizza
  Nieuwe Markt 96 - Roosendaal
 • Willy's Pizzeria en Döner Kebab
  Bloemenmarkt 6 - Roosendaal
 • Domino's Pizza
  Boulevard 8 - Roosendaal
 • Chicken & Sandwich Roosendaal
  Kalsdonksestraat 169 - Roosendaal

Chinees in Roosendaal en omgeving

Chinees bestellen in Roosendaal:

 • Fysiotherapie Hermus
  Burg Prinsensingel 78 - Roosendaal
 • Vrouwenhof Chinees-Indisch Restaurant
  Scholtensboslaan 1 - Roosendaal
 • Chinees-Indisch Afhaalcentrum Adelaar
  Boulevard 137 - Roosendaal
 • Peking Chinees-Indisch Restaurant
  Rembrandtgalerij 97 - Roosendaal


Roosendaal pizza en Chinees in het nieuws

Hoe Roosendaal het tij keerde
Het leven zou zo simpel kunnen zijn in Lindenburg, een buurtje aan de rand van Roosendaal , uit de grond gestampt in de eerste helft van de jaren 70. Een bescheiden winkelcentrum met een Jumbo, een grillroom en een Chinees restaurant: Lucky Garden.
bron: www.ad.nl
Overval op pizzeria Bergen op Zoom
Leerlingen op verschillende middelbare scholen in West-Brabant hoeven deze week minder lang naar school. Onder meer de KSE in Etten-Leur, het Norbertuscollege in Roosendaal en 't Steenspil in Halsteren hanteren vanaf dinsdag verkorte lesroosters.
bron: www.bndestem.nl
Michael Thijs: leven als een voetbalkoning in China
“Klein, voor Chinese begrippen. En dat betekent dat daar bijna geen buitenlanders wonen, bijna geen witte mensen.” Dat heeft Thijs geweten. “Als je daar in het winkelcentrum loopt, wil iedereen met je op de foto. Dan worden ze heel verlegen. In het ...
bron: www.bndestem.nl
Diversiteitsdram Volkskrant faliekant mislukt
'Mijn vader is half Chinees , de andere helft is gemengd met andere Surinaamse afkomsten. Mijn moeder is half hindoestaans en voor de andere helft ook gemengd. Ik ben redelijk licht uitgevallen, mensen kunnen niet altijd thuisbrengen waar ik vandaan kom  ...
bron: www.geenstijl.nl
Welke fastfoodketen moet naar West-Brabant komen? (poll)
Onder andere de bekende Amerikaanse ketens zoals Taco Bell, Dunkin' Donuts en Pizza Hut zien een gat in de Nederlandse markt. Vooralsnog focussen ze zich vooral op de Randstad, maar het is niet ondenkbaar dat ze in de toekomst ook West-Brabant  ...
bron: www.bndestem.nl
Vind een pizzeria of Chinees restaurant / afhaal in uw regio