pizza chinees Katwijk
Katwijk: Chinees of Pizza

Heerlijke pizza of Chinees in Katwijk! Op deze pagina staat een overzicht van de heerlijkste pizzeria's en Chinees. Neem contact op om gerechten te bestellen. Geniet ervan!

De pizza / Chinees Katwijk makkelijk en snel lekker eten.

Bekende pizza's

Pizza's zijn steeds populairder in Nederland. Veel geconsumeerde pizza's in Nederland zijn o.a. de Hawai, Pepperoni, Salami, al Tonno, al Funghi en Margherita pizza. Ook bekend is de pizza Calzone, de dichtgeslagen pizza. De Carbonora en Shoarma pizza zijn voorbeelden van niet-italiaanse pizza's. Het meeste gebruikte ingredient is in de regel kaas (fromagi).

Wat is een pizza?

Een pizza is traditioneel een Italiaans gerecht. De pizza heeft zijn oorsprong in de eetgewoonten in het oude Middellandse Zeegebied, duizenden jaren geleden. Hier werden ronde broden gebakken, die dienst dezen als bord. Een pizza heeft in de regel een ronde vorm. De pizza heeft een bodem van deeg. Op de bodem zijn diverse ingredienten gelegd, zoals kaas, tomaten en vlees. De pizza wordt traditioneel gebakken in een houtoven.

Pizza bestellen Katwijk

De meeste pizzeria's in Katwijk verzorgen ook pizza's in Katwijk aan Zee, Rijnsburg en Valkenburg. Er kan wel een meerprijs gelden voor bezorgkosten.

Chinese keuken

Chinees eten is zeer divers. Omdat China zo'n groot land is, zijn er zeer uiteenlopende gerechten die in uiteenlopende delen van China hun oorsprong kennen. De Chinees zoals wij die Nederland kennen, is overigens vaak gebaseerd op Chinees-Indonesische keuken. Saté is bijvoorbeeld een typisch Indonesisch lekkernij.

Chinees afhalen Katwijk

De Chinese (afhaal)restaurants in Katwijk bedienen ook consumenten uit Katwijk aan Zee, Rijnsburg en Valkenburg.

 

Katwijk pizza en Chinees in het nieuws

Katwijk Speciaal 11 februari 2020
   Alles over Katwijk
bron: paper.allesoverkatwijk.nl
Liveblog Algemene Beschouwingen
   Katwijk Actueel
bron: www.katwijkactueel.nl
Gewapende overval op Domino's Pizza in Voorburg
   Omroep West
bron: www.omroepwest.nl
Vind een pizzeria of Chinees restaurant / afhaal in uw regio