pizza chinees Katwijk
Katwijk: Chinees of Pizza

Heerlijke pizza of Chinees in Katwijk! Op deze pagina staat een overzicht van de heerlijkste pizzeria's en Chinees. Neem contact op om gerechten te bestellen. Geniet ervan!

De pizza / Chinees Katwijk makkelijk en snel lekker eten.

Bekende pizza's

Pizza's zijn steeds populairder in Nederland. Veel geconsumeerde pizza's in Nederland zijn o.a. de Hawai, Pepperoni, Salami, al Tonno, al Funghi en Margherita pizza. Ook bekend is de pizza Calzone, de dichtgeslagen pizza. De Carbonora en Shoarma pizza zijn voorbeelden van niet-italiaanse pizza's. Het meeste gebruikte ingredient is in de regel kaas (fromagi).

Wat is een pizza?

Een pizza is traditioneel een Italiaans gerecht. De pizza heeft zijn oorsprong in de eetgewoonten in het oude Middellandse Zeegebied, duizenden jaren geleden. Hier werden ronde broden gebakken, die dienst dezen als bord. Een pizza heeft in de regel een ronde vorm. De pizza heeft een bodem van deeg. Op de bodem zijn diverse ingredienten gelegd, zoals kaas, tomaten en vlees. De pizza wordt traditioneel gebakken in een houtoven.

Pizza bestellen Katwijk

De meeste pizzeria's in Katwijk verzorgen ook pizza's in Katwijk aan Zee, Rijnsburg en Valkenburg. Er kan wel een meerprijs gelden voor bezorgkosten.

Chinese keuken

Chinees eten is zeer divers. Omdat China zo'n groot land is, zijn er zeer uiteenlopende gerechten die in uiteenlopende delen van China hun oorsprong kennen. De Chinees zoals wij die Nederland kennen, is overigens vaak gebaseerd op Chinees-Indonesische keuken. Saté is bijvoorbeeld een typisch Indonesisch lekkernij.

Chinees afhalen Katwijk

De Chinese (afhaal)restaurants in Katwijk bedienen ook consumenten uit Katwijk aan Zee, Rijnsburg en Valkenburg.

 

Katwijk pizza en Chinees in het nieuws

CDA: instemming over Plan Hof van Rijnsburg
   Alles over Katwijk Ingezonden CDA - Hof van Rijnsburg gaat er komen. De gemeenteraad stemde vorige week unaniem in met het gelijknamige bestemmingsplan. Op de plek van ...
bron: www.allesoverkatwijk.nl
Chinees Zoeterwoude eind januari dicht
   Sleutelstad De gemeente Zoeterwoude en de huurders van het Chinese restaurant zijn overeengekomen om de huur van het pand aan de Dorpsstraat 8 in ...
bron: sleutelstad.nl
Katwijkers spelen hoofdrol in nieuwe EO-serie 'Typisch Katwijk'
   Alles over Katwijk De EO heeft de afgelopen maanden meerdere Katwijkers gevolgd. De Katwijkers zijn vanaf maandag 3 september te zien in de serie Typisch Katwijk.
bron: www.allesoverkatwijk.nl
Nieuw centrumgebouw Koningshof in gebruik
   Alles over Katwijk Deze week is het nieuwe centrumgebouw van Vakantiepark Koningshof in Rijnsburg in gebruik. In een halfjaar tijd is de entree van de camping van de familie ...
bron: www.allesoverkatwijk.nl
Politie zoekt tieners na overval pizzaria
   Dagblad010 Drie gemaskerde mannen van rond de 17 jaar hebben zondagavond een pizzeria op de Aelbrechtskade in Rotterdam overvallen. Zij bedreigden een ...
bron: dagblad010.nl
Vind een pizzeria of Chinees restaurant / afhaal in uw regio