pizza chinees Hardenberg
Chinees of Pizza in Hardenberg

Vind lekkere Chinees! Op deze pagina is een lijst van de lekkerste pizza's en Chinese restaurants in Hardenberg. Neem contact op om eten te bestellen. Geniet ervan!

De pizza / Chinees Hardenberg smaakt altijd goed!

Chinese keuken

Omdat China zo'n groot en divers land is, zijn er zeer diverse gerechten die in uiteenlopende delen van China hun oorsprong kennen. De Chinees zoals wij die Nederland kennen, is overigens vaak gebaseerd op Chinees-Indonesische keuken. Saté is bijvoorbeeld een typisch Indonesisch product en bij een echte Chinees dan ook niet te vinden.

Bekende Chinese gerechten

Beroemde Chinese gerechten in Nederland zijn o.a. nasi goreng, bami goreng, babi panggang (geroosterd varkensvlees), foe yong hai, , pisang goreng (gebakken banaan) en uiteraard Sambal (chilipeper saus). Ook beroemd zijn de dim sum - kleine hapjes van groente en vlees, gestoomd in een omhulsel.

Pizza bestellen Hardenberg

De meeste pizzeria's in Hardenberg verzorgen ook pizza's in Dedemsvaart en Hardenberg. Er kan wel een meerprijs gelden voor bezorgkosten.

Wat is een pizza?

Een pizza is traditioneel een Italiaans hoofdgerecht. De pizza heeft zijn oorsprong in de eetgewoonten in het oude Middellandse Zeegebied, duizenden jaren geleden. Hier werden ronde broden gebakken, die gebruikt werden als bord. Het heeft vrijwel altijd een ronde vorm en heeft een bodem van deeg. Boven op de bodem zijn diverse ingredienten gelegd, zoals kaas, tomaten en vlees of vis. Het geheel wordt gebakken in een oven.

Chinees afhalen Hardenberg

De Chinese (afhaal)restaurants in Hardenberg bedienen ook consumenten uit Dedemsvaart en Hardenberg.

Pizza in Hardenberg en omgeving

Pizza bestellen in Hardenberg:

 • Jeruzalem Pizzeria-Shoarma
  Voorstraat 22 - Hardenberg
 • Napoli
  Middenpad 3 - Hardenberg

Chinees in Hardenberg en omgeving

Chinees bestellen in Hardenberg:

 • China Garden Chinees-Indisch Restaurant
  Voorstraat 18 - Hardenberg
 • De Lange Muur Chinees-Indisch Rest
  Oosteinde 4 - Hardenberg
 • Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja
  Stationsstraat 24 - Hardenberg


Hardenberg pizza en Chinees in het nieuws

Het jongensboek van Yannick Dokter van Domino's
   Franchise+ Van bezorger tot franchisenemer van Domino's met vijf vestigingen en 150 medewerkers. Yannick Dokter (25) maakte het waar.
bron: franchiseplus.nl
37-jarige Hardenberger aangehouden voor inbraakgolf | Hardenberg
   De Stentor De politie heeft eind december een 37-jarige man aangehouden die wordt verdacht van een reeks inbraken in Hardenberg. Dat laat een woordvoerder van de ...
bron: www.destentor.nl
Meer bescherming beeldbepalende panden in Hardenberg | Hardenberg
   De Stentor De discussie over de afbraak van een Chinees restaurant in Hardenberg met een gevel met jugendstil-elementen, heeft het college van burgemeester en ...
bron: www.destentor.nl
Petitie tegen sloop gevel voormalig Joodse slagerij in Hardenberg
   RTV Oost De Historische Vereniging Hardenberg is een petitie gestart om de gevel van de voormalige Joodse slagerij te redden. "Het pand is een rotte appel in ...
bron: m.rtvoost.nl
Verzet tegen sloop van jugendstilgevel in Hardenberg | Vechtdal
   De Stentor In Hardenberg is verzet ontstaan tegen de sloop van het voormalige Chinese restaurant China Garden aan de Voorstraat ten gunste van nieuwbouwplannen ...
bron: www.destentor.nl
Vind een pizzeria of Chinees restaurant / afhaal in uw regio