pizza chinees Emmen
Emmen - Chinees / Pizza

Smakelijke Chinees of pizza! Op deze pagina staat een lijst van de lekkerste pizza's en Chinese restaurants in Emmen. Neem contact op om gerechten uit te kiezen en je bestelling door te geven en te laten bezorgen / af te halen. Eet smakelijk!

De pizza / Chinees Emmen makkelijk en snel lekker eten.

Lekkere Chinese gerechten

Er zijn talloze Chinese gerechten die veel in Nederland worden gegeten. Veel voorkomende Chinese gerechten in Nederland zijn o.a. nasi goreng, bami, mihoen, babi panggang, foe yong hai (ei-gerecht), pekingeend (knapperige eend), tjaptjoi, koe lu yuk (vlees in gefritueerd beslag), pisang goreng (gebakken banaan) en uiteraard Sambal (chilipeper saus). Ook heerlijk zijn de dim sum - kleine hapjes van groente en vlees, gestoomd in een omhulsel.

Populaire pizza's

Pizza's worden steeds populairder in Nederland. Veel geconsumeerde pizza's zijn o.a. de Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Salami en Margherita pizza. Ook bekend is de pizza Calzone. De Carbonora en Shoarma pizza zijn voorbeelden van niet-italiaanse pizza's. Het belangrijkste ingredient van het van oorsprong Italiaanse gerecht is normaliter kaas.

Pizza bestellen Emmen

De meeste pizzeria's in Emmen verzorgen ook pizza's in Emmen, Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen en Zwartemeer. Er kan wel een meerprijs gelden voor bezorgkosten.

Chinese keuken

Omdat China zo'n groot land is, zijn er zeer diverse gerechten die in uiteenlopende delen van China hun oorsprong kennen. De Chinees zoals wij die Nederland kennen, is overigens vaak gebaseerd op Chinees-Indonesische keuken. Saté is een typisch Indonesisch lekkernij en bij een echte Chinees dan normaliter ook niet te vinden.

Chinees afhalen Emmen

De Chinese (afhaal)restaurants in Emmen bedienen ook consumenten uit Emmen, Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen en Zwartemeer.

Pizza in Emmen en omgeving

Pizza bestellen in Emmen:

 • Sardegna Pizzeria
  Hoofdstraat 124 - Emmen
 • Italian Affair Pizzeria
  Hoofdstraat 140 - Emmen
 • Taverna Pizzeria La
  Matissepassage 96 - Emmen
 • New York Pizza
  Wilhelminastraat 24/A - Emmen
 • King Pizzeria Steakhouse The
  Nijkampenweg 82 - Emmen
 • Luna Pizzeria La
  Nijkampenweg 90 - Emmen
 • Sapore Pizzeria Gastronomia Italiana IL
  Valkenveld 59 - Emmen
 • Melody Pizzeria/Snackbar
  Splitting 45 - Emmen
 • De Bonte Koe Pizza & Sparerib Express
  Splitting 55 - Emmen

Chinees in Emmen en omgeving

Chinees bestellen in Emmen:

 • Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja
  Minister Kanstraat 1 - Emmen
 • Oriental Delight Chinees Restaurant
  Boslaan 138 - Emmen
 • Lotus Chinees-Indisch Restaurant
  Nijkampenweg 96 - Emmen
 • Da-Xin Chinees-Indisch Restaurant
  Ermerweg 85 - Emmen
 • Nieuw China Chinees-Indisch Restaurant
  Statenweg 103 - Emmen
 • Jasmijn Garden Chinees-Ind Rest Snackbar
  Alerderbrink 26 - Emmen
 • Celestien Praktijk voor Acupunctuur
  Laan van de Marel 366 - Emmen
 • Maatschap STER Therapie
  Ruinerbrink 116 - Emmen
 • Ni Hao Fook Chinees-Ind Afhaalcentrum
  De Haar 106 - Emmen
 • Chinees-Indisch Restaurant Wok by Ling
  Splitting 59 - Emmen


Emmen pizza en Chinees in het nieuws

Mensenpark gaat vanaf 1 mei langer open
De Chinezen , hun namen worden door de krant niet genoemd, waren in Zuidoost-Drenthe voor de ondertekening van een intentie-overeenkomst. Ze zouden geïnteresseerd zijn in het pijnlijke gat dat Dierenpark Emmen straks achterlaat na de verhuizing  ...
bron: www.emmen.nu
Pizzeria in Emmen afgebrand na explosie
Een Italiaans restaurant in Emmen is vannacht door brand verwoest. De brand ontstond rond 01.45 uur na een explosie in het gebouw. Ruim een uur later had de brandweer het vuur onder controle. Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn er geen  ...
bron: nos.nl
Inbreker neemt bad met vriendin in leegstaand huis
Het stel brak ook in bij de New York Pizza in Emmen . Politieagenten herkenden de Emmenaar op beelden van bewakingscamera's. Hoewel hij zelf ontkende, bekende zijn vriendin: ze hadden snoep en een kluis gestolen. Ze hadden die nacht aan deuren  ...
bron: www.emmen.nu
Doorloper met Dick Holman: 'Ik speel in een rockband'
Als ik de baas van Emmen zou zijn… “Dan zou ik Wildlands nog meer promoten, net als Retropop. FC Emmen heeft zijn kansen gehad en ik zou me sterk maken voor de komst van een Pizza Hut.” Vroeger ging ik altijd stappen… “In de Boogie Bar, maar ook  ...
bron: www.zuidoosthoeker.nl
Wereldrestaurant Puur viert tweejarig bestaan
Emmen - Puur, het All-in-Dining restaurant waar gerechten worden geserveerd uit talloze wereldkeukens is jarig. Twee jaar geleden openden de broers Anton en Jun Hu hun deuren met het volste vertrouwen dat Emmen hun concept zou omarmen.
bron: www.coevordenhuisaanhuis.nl
Vind een pizzeria of Chinees restaurant / afhaal in uw regio